Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Deasemenea daca aveti codul unic al produsului il puteti adauga in campul de cautare.

Daca produsul exista in magazin acesta va aparea in pagina.

Inainte de a plasa comanda in cosul de cumparaturi sunati la numarul afisat pe site pentru verificarea produsului pe stoc fizic si confirmarea ulterioara a comenzii. Comanda online va fi acceptata numai dupa confirmarea telefonica.

Pentru a plasa o comanda sunati la nr de telefon afisat si stabiliti o programare la showroom-ul nostru. usi-interiorexterior.ro onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa ne furnizati datele de facturare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti acest lucru.

Transportul este gratuit pe o raza de 5 km, apoi se va percepe o taxa de transport.

Va punem la dispozitie un showroom nostru situat in Soseau Mihai Bravu, nr. 514, unde puteti vedea produsele dorite.
Produsele vandute de firma noastra au garantie si se pot inlocuiiĀ doar in cazul in care acestea au defectiuni sau zgarieturi.

Produsele achizitionate si deteriorate nu se pot returna. Pentru evita aceste neplaceri produsul se verifica in momentul vanzarii.

Firma noastra asigura la cerere si montarea usilor la un pret avantajos.

Nu oferim asistenta pentru montarea usilor decat daca ne cereti o echipa care sa va monteze usile.

Usile aflate pe stoc se vor livra imediat, pentru cele aflate in depozit livrarea acestora poate dura pana la 3 zile lucratoare.

In cazul in care doriti si montarea usilor trebuie sa avem o discutie prealabila deoarece nu stim disponibilitatea echipelor de montaj.